Deze actie is verlopen

ACTIE

Ga met Nationale-Nederlanden en Sublime naar NN North Sea Jazz

14 juni 2023
Nog geen kaarten voor NN North Sea Jazz kunnen bemachtigen? Geen stress, want samen met Nationale-Nederlanden nemen wij je mee naar het funk, soul en jazz festival van het jaar! Van 19 t/m 30 juni maak jij namelijk bij Sublime kans op twee dagtickets voor NN North Sea Jazz aangeboden door Nationale-Nederlanden!

Line-up NN North Sea Jazz

Het zijn er te veel om op te noemen, maar een poging is het wel waard. Je kunt op NN North Sea Jazz drie dagen lang gaan genieten van artiesten als The Teskey Brothers, Jacob Banks,Typhoon, Little Simz, Seal, Tom Jones, Gregory Porter, Marcus Miller, Jill Scott en Lizzo. Maar ook nieuw talent ontdekken zoals Latanya Alberto en Samara Joy. Meer weten over de line-up van NN North Sea Jazz? Check dan hier voor nog meer namen.

Win dagtickets voor NN North Sea Jazz

De komende twee weken maak je in De Sublime Ochtendshow (06:00 uur - 10:00 uur), De Sublime Middagshow (16:00 uur - 19:00 uur) en Johnny's Friday (16:00 uur - 19:00 uur) van 19 t/m 23 juni en van 26 t/m 30 juni kans op dagtickets voor de vrijdag, zaterdag of zondag van NN North Sea Jazz aangeboden door Nationale Nederlanden.

Hoe maak je kans?

Je hoort in de liveshows 5 hele korte fragmenten van artiesten die dit jaar op NN North Sea Jazz staan. De luisteraar die de meeste artiesten herkent en deze via de Sublime app of site naar ons toestuurt... maakt kans op dagtickets. Wie weet ben jij de gelukkige die live in de uitzending bij Jaap Brienen, Angelique Houtveen, One'sy Muller of John Williams dit te horen krijgt!

Tip voor de zondag

Win je tickets voor zondag 9 juli? Dan hebben we een fijne tip voor je. Als partner van NN North Sea Jazz biedt Nationale-Nederlanden ieder jaar een opkomend talent support op weg naar het grote podium. Dit jaar krijgt Latanya Alberto de spotlight. Latanya Alberto, die in 2022 genomineerd was als Sublime Talent, begon al op jonge leeftijd met het schrijven van muziek en optreden voor publiek. Poëzie vormt de basis voor haar nummers. Latanya Alberto maakt neo-soul muziek met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek en beschrijft haar stijl als eigenzinnig en romantisch.

Onlangs bracht ze het nummer Landing Soft uit dat bij ons op de playlist staat. Het nummer, dat centraal staat in de NN North Sea Jazz campagne van Nationale-Nederlanden, draait om de kracht van support en is geïnspireerd op het kunstwerk ‘de werkende mens’ van Ger Lataster dat het plafond in het Mauritshuis siert. Ontdek meer over Latanya en Landing Soft. Wat ons betreft een talent om in de gaten te houden en dus genoeg reden om haar te tippen voor zondag 9 juli op NN North Sea Jazz. Je kunt haar supporten op de Murray stage op NN North Sea Jazz van 18:00 tot 19:00 uur.

Luister ook andere tracks van Latanya Alberto bij Sublime: Futurity, Trouble (Colours Encore) en de live versie van Really Love met het Metropole Orkest.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store