Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Reggae Rotterdam

14 juli
Het grootste reggae feestje van het land komt er weer aan! Wil jij genieten van de fijnste reggae tunes van onder andere Lauryn Hill, Julian Marley & The Wailers, Sean Paul of Don Carlos, luister dan Van 17 juli t/m 21 juli Sublime en maak kans op tickets.

Reggae Rotterdam

Op zaterdag 29 juli zal het vijf jarig jubileum gevierd worden van Reggae Rotterdam Festival. En dat zal dit jaar in de Ahoy plaatsvinden. Er zullen de komende weken nog een aantal mooie artiesten aan de line-up worden toegevoegd worden, maar deze artiesten zullen jou sowieso voorzien van soulvolle reggae vibes! Lauryn HillJulian Marley & The Wailers, Sean Paul, Tarrus Riley, Don Carlos, Beenie Man en vele anderen.

Maak kans op tickets bij Sublime

Van 17 juli t/m 21 juli maak je in alle liveshows kans op tickets voor dit ultieme Reggae festival. Wat moet je hiervoor doen? Speel de Sublime Second in een van de liveshows. Raad jij de Reggae track binnen één seconde? App dan snel de studio en geef jouw antwoord door. Met het goede antwoord beloont een van onze dj's je met 1x2 Festivaltickets zodat je met een persoon naar keuze live kan genieten van de fijnste reggae tunes en van alles wat het festival nóg meer te bieden heeft.

Wil je de actie voor zijn en alvast zelf een ticket scoren? Wij bieden tickets aan met 5,- korting.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store