MUZIEKNIEUWS

Anita Baker is bezig met nieuwe muziek en kondigt Songstress Tour aan

12 december 2022
It has ''been so long'', maar nu heeft Anita Baker toch echt bevestigd te werken aan nieuwe muziek. Dat is niet alles! Zo is de zangeres ook van plan haar nieuwe muziek gehoor te geven tijdens een uitgebreide concerttour door Amerika.

The Songstress Tour

De 'Songstress Tour' is de eerste tour van Anita Baker in 28 jaar en zal van start gaan in februari van het nieuwe jaar in Amerika. De zangeres reageerde op het nieuws en teasde ook meteen naar samenwerkingen met nieuwe artiesten met onder andere r&b-artiest en singer &songwriter Babyface: 

"Ik kijk uit naar een gekke, mooie hangtijd met mijn fans, op tournee in 2023! Ik ga wat nieuwe muziek brengen en ook wat speciale gasten"

Tourschema

40 jaar Anita Baker

De tour viert Baker's 40 jaar als muziekicoon in de industrie sinds de release van haar debuutalbum, The Songstress in 1983.  Denk je aan Anita Baker, dan denk je ook zeker aan een van haar populairste singles 'Sweet Love' waarmee deze levende legende maar liefst acht Grammy Awards en vier platina-albums won, samen met twee gouden albums. 

Wanneer en/of de zangeres naar Europa komt met The Songstress Tour is nog niet bekend maar een ding is zeker: we kunnen binnenkort wel weer genieten van nieuwe muziek.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store