MUZIEKNIEUWS

Diana Ross komt op 12 oktober naar de Ziggo Dome

14 juni
Vorig jaar stond ze nog op NN North Sea Jazz. En dachten wij, dit zal de laatste keer zijn, dat ze Nederland komt bezoeken. Maar niets is minder waar. Want op donderdag 12 oktober geeft één van de legendarische artiesten in onze genres, Diana Ross, een concert in Ziggo Dome, Amsterdam dat in het teken staat van The Music Legacy Tour 2023. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 16 juni om 10.00 uur via Ticketmaszter.

She Back!

Diana Ross, wereldwijd een legendarische entertainer en zangeres, songwriter, producer en actrice en één van onze core artiesten heeft een concert toegevoegd aan The Music Legacy Tour 2023 in de Ziggo Dome. De langverwachte nieuwe en persoonlijke concertreeks bevat een decennia aan geweldige liedjes. Nadat ze vorig jaar nog op onder andere NN North Sea Jazz in een volledig gevulde Nile stond op de vrijdagavond en er een waar feest van maakte, had ze in die zelfde tournee op Glastonbury, zowel het grootste publiek ooit op het festival zelf als de hoogste kijkcijfers in de geschiedenis van de BBC-uitzending. Dus dit beloofd heel bijzonder te worden op donderdag 12 oktober.

The Music Legacy Tour 2023

Wat kunnen we verwachtenvan Miss Ross in de Ziggo Dome? The Music Legacy Tour 2023 licht haar iconische nummer 1 hits uit, met hits uit het solorepertoire van Diana Ross en haar hits als leadzangeres van The Supremes. Met haar meeslepende, gevoelige stem en magnetische podium présence weet Diana Ross fans te betoveren en haar publiek te raken. Tijdens The Music Legacy Tour komen haar tijdloze hits voorbij zoals "Ain't No Mountain High Enough", "Stop! In the Name of Love", "Upside Down", "I'm Coming Out", "Reach Out and Touch", "Endless Love" en nog veel meer.

Diana Ross

Diana Ross' gigantische succesvolle carrière heeft de afgelopen vier decennia geleid naar talloze onderscheidingen, belangrijke prijzen en mijlpalen in de internationale muziekgeschiedenis. Ze is een van de prominentste vrouwen uit de populaire muziekgeschiedenis. Diana Ross is door het Guinness Book of Records bekroond met een Lifetime Achievement Award én ontving de Award voor “Most Succesful Female Vocalist of all Time”. Ze begon in de jaren '60 als leadzanger van de wereldberoemde groep The Supremes. Hiermee bereikte ze de ongekende prestatie van 12 nummer 1 hits in de VS. In meer dan veertig jaar heeft de zangeres tientallen hits op haar naam gezet en bijna veertig albums uitgebracht. Het muzikale repertoire van de zangeres omvat r&b, soul, pop, disco en jazz. Haar muziek blijft generaties artiesten en fans inspireren.  Oftewel The Music Legacy Tour 2023 is de show die je als muziekliefhebber niet mag missen.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store