MUZIEKNIEUWS

Dit is het volledige programma van North Sea Jazz 2022

19 mei 2022
Het is zo ver! Alle acts van North Sea Jazz 2022 zijn bekend! En deze delen we graag met je.

Eerder maakten wij al de eerste acts bekend van hét jazzevenement van het jaar. Vandaag heeft NN North Sea Jazz 2022 het hele programma gepubliceerd en één ding is zeker: voor deze 45e editie heeft de organisatie zeker uitgepakt. 

Het programma

Op 8, 9 en 10 juli heb je een keuze uit 160 optredens, verspreidt over 15 podia binnen Rotterdam Ahoy. De grand act die het festival op 7 juli zal openen is niemand minder dan John Legend. Daarnaast zijn de headliners van het weekend onder andere Alicia Keys, Erykah Badu, Gregory Porter, Diana Ross, Nile Rodgers & CHIC, H.E.R., Diana Krall, Michael Kiwanuka, en Ibrahim Maalouf. Last but definitely not least betreedt de 82-jarige jazzlegende Herbie Hancock ook een van de podia. Als dat nog niet reden genoeg was om een all-in ticket te kopen, kun je daarnaast ook optredens bijwonen van Eliane Elias, Maarten Hogenhuis met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, DULFER! Total Response, Michelle David & The True-tones en Bruut!

Wat kun je nog meer doen op het festival?

Naast de crème de la crème uit de funk, soul & jazz, heeft het festival nóg meer te bieden: zo kun je genieten van bijzondere muzikale projecten, een vrije compositieopdracht door saxofonist en componist Marike van Dijk en beeldende kunst in alle vormen en maten.

Tickets

Ondanks dat de dagtickets jammer genoeg al zijn uitverkocht, kun je vanaf morgenochtend om 10:00 nog wel All-in kaarten t.w.v. € 305 (incl. servicekosten) kopen via de site van North Sea Jazz. Dus wees er snel bij en heb je al last van keuzestress? Neem dan vast een kijkje bij het blokkenschema.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store