MUZIEKNIEUWS

Dit is de nieuwe programmering van Sublime

4 september
Vanaf maandag 4 september zijn er een aantal wijzigingen aangebracht in de programmering van Sublime. Welke dit zijn, leggen we uit in dit artikel.

De Sublime Middagshow met Angelique & One'sy (ma - do: 16:00 - 18:00)

Angelique & One'sy eindigen de Sublime Middagshow een uurtje eerder, namelijk om 18:00. In de Sublime Middagshow geven Angelique Houtveen en One'sy Muller je iedere maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur de meest bijzondere funk, soul, jazz, hiphop en r&b.

En ga je van de middag naar de avond zonder stress met vaste onderwerpen als Say What?! waarin bijzondere songteksten worden uitgelicht en je aan het denken kunnen zetten of nieuwe inzichten geven. Bij One'sy hoor je Platen van Pa waarin verrassende, mooie en vaak ook onbekende nummers op vinyl worden gedraaid luit de platencollectie van haar overleden vader. Met altijd het verhaal bij dat nummer. Angelique zal haar Essentials laten horen, die pareltjes van tracks die je nergens anders hoort. Houd ook de Sublime app of onze site in de buurt, want je kunt elke show vanaf 16:00 uur jouw favoriete nummers aanvragen bij Vier na Vier

Op maandag en dinsdag hoor je Angelique en op de woensdag en donderdag One'sy. Luister heerlijk mee.

De avond van Sublime (ma  - do: 20:00 - 22:00)

Van maandag t/m donderdag zien de avonduren er bij Sublime iets anders uit. Nadat je hebt genoten van Sublime Classics tussen 18:00 - 20:00, wordt er plaats gemaakt voor de Avond van Sublime van 20:00 - 22:00. Een programma waar je de tofste artiesten van nu ontdekt, samen in de mix met de grootste iconen uit de funk, soul en jazz. Tijdens ‘De Avond van Sublime’ nemen we je mee van Aretha Franklin naar Solange en van Marvin Gaye naar Frank Ocean met daarin ruim baan voor talent van eigen bodem. Na afloop van de Avond van Sublime sluit je de avond heerlijk af met Sublime Smooth (van 22:00 - 00:00), waar je luistert naar non-stop smooth jazz, zwoele soul, slowjams, soulballads en albumtracks.

The Sublime WeekendMix met Turne Edwards (vr & za: 21:00 - 23:00)

Music to feed your soul and get your weekend started right! Dat zal Turne Edwards in The Sublime WeekendMix elke vrijdag- en zaterdagavond voor je fixen. Non-stop gaat hij de beste hiphop, soul, r&b en funkmuziek aan elkaar mixen. Kun jij stil blijven zitten? Wij denken van niet, want Turne brengt je in de mood met de juiste beat.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store