MUZIEKNIEUWS

Grace Jones is dé Big Surprise Act van Reggae Rotterdam Festival!

27 juni 2022
Het was nog een tijdje een mysterie wie nou de Big Surprise Act zou zijn van Reggae Rotterdam Festival, vandaag was het dan eindelijk zo ver! Sublime dj Jaap Brienen bracht deze primeur in de Sublime Ochtendshow.

Reggae Rotterdam Festival is na drie jaar terug van weggeweest! Zo wordt op 23 juli het Kralingse Bos omgetoverd tot het ultieme reggae walhalla met headliners waar je 'u' tegen zegt.

Line up

De organisatie kwam al eerder dit jaar naar buiten met een ongekende line-up met onder andere UB-40, Chronixx en Third World. Met de laatste exclusieve toevoeging van de Jamaicaanse reggae & pop legende Grace Jones wordt het festival groter dan ooit tevoren.

Grace Jones

Jones is zeker geen onbekende in de reggae/pop en dance scene. Met haar excentrieke stijl en stage presence brengt Jones elk optreden naar een hoog niveau. In samenwerking met het producer duo Sly en Robbie bracht ze in de jaren tachtig hit na hit uit waaronder ‘Pull Up to the Bumper’ en ‘Slave to the Rhythm’. 

Pull Up The Bumper

Slave to the Rhythm

Tickets

Heb jij je kaartje al binnengesleept? Zo niet, don't sweat it, wij bieden via onze exclusieve partnership kaartjes aan voor Reggae Rotterdam Festival met 5 euro korting. Go Go Go!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store