MUZIEKNIEUWS

Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince

7 juni 2021

UPDATE
Wij bieden altijd een podium voor de beste funk, soul en jazz en die muziek willen wij met passie delen met onze luisteraars. Vanwege Prince zijn geboortedag op 7 juni wilden wij de luisteraars van Sublime voor één maand op Prince Radio trakteren met alle goede muziek die hij gemaakt heeft. We werden er vandaag op gewezen dat Prince Radio niet binnen de radioregelgeving past. Om die reden hebben we moeten besluiten om Prince Radio offline te halen. Maar niet getreurd, als alternatief hebben we een Prince Radio Spotify playlist gelanceerd. Enjoy & let's get it on!

Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince

Op de geboortedag van Prince lanceert Candy Dulfer in samenwerking met Sublime een eigen online radiozender: Prince Radio. De zender is vanaf vandaag een maand lang online te beluisteren via onze website en in de Sublime-app. 

Prince is een van de meest gedraaide artiesten op Sublime en wordt door de luisteraars van Sublime veel gekozen in verschillende toplijsten, zoals de Soul Top 1000. Candy Dulfer trad meerdere malen op met Prince en stond in zijn voorprogramma. Ze haalde veel inspiratie uit hun ontmoetingen. Daarom besloot ze als eerbetoon samen met Sublime Prince Radio te starten waar je 24 uur per dag kunt luisteren naar de classics van Prince, bijzondere albumtracks en producties voor andere artiesten. Candy is tevens de stem van Prince Radio, je hoort haar tussen de muziek door.

Candy Dulfer: “Prince heeft ons zoveel moois nagelaten; een wereld van fantastische muziek, die bijna onuitputtelijk lijkt. Ik mis hem vreselijk, net als al zijn vrienden en fans, maar we kunnen nog heel lang teren op al die liefde die hij ons via zijn muziek naliet.”

Kan je geen genoeg krijgen van de online channels van Sublime? Goed nieuws! We hebben er afgelopen vrijdag namelijk nog één gelanceerd: ‘Sublime Funk & Disco’. Op deze online radiozender hoor je de beste funk, soul, disco en danceclassics. Van James Brown tot Jamiroquai en van Earth, Wind & Fire tot Anderson .Paak.

Prince Radio en Sublime Funk & Disco zijn hier en in de Sublime-app te beluisteren.
Wil je Prince Radio toevoegen aan je Sonos-systeem? Voeg dan deze URL toe: http://playerservices.streamtheworld.com/api/livestream-redirect/SUBLIMEPLAYGROUND.mp3

Enjoy!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store