NIEUWS VAN DE VOORUITGANG

Met Moustafa als coach is alles mogelijk: "Ik wil met hen zoveel bereiken"

3 juni 2021
Moustafa Makhlouf is personal coach en werkt onder meer met blinde mensen en mensen met het syndroom van down. 'Mensen met een beperking', worden zij vaak genoemd, maar de coach ziet dat anders.

Aan BrightVibes vertelt hij over zijn trainingen met de blinde Ron, die vroeger dacht dat hij veel dingen niet kon. Nu doen ze samen alles wat ziende mensen ook doen; van hardlopen tot zwemmen en wandklimmen.

Kijk hier de video van BrightVibes:

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store