MUZIEKNIEUWS

Nieuwe biopic over Amy Winehouse op komst

12 juli 2022
Na de documentaires 'Reclaiming Amy' en 'Amy' is er een nieuwe film op komst over het leven van de Britse zangeres. En deze wordt gemaakt door Fifty Shades of Grey-regisseur Sam Taylor-Johnson.

Back to Black

De biopic krijgt de titel van een van de meest succesvolle albums van Amy 'Back To Black', waarmee de Britse zangeres zes Grammy Awards binnensleepte in 2008. Deze nieuwe biopic zal het verhaal vertellen van Amy Winehouse tot aan haar 27-jarige leeftijd toen ze in 2011 overleed.

Biopic

Het script van de biopic is inmiddels al af en het casten van de acteurs is in volle gang. Voor de rol van Amy heeft de regisseur zijn ogen op een, voor ons nog onbekende nieuwkomer. Amy's vader Mitch Winehouse staat naar eigen zeggen helemaal achter het project. Zo vertelde hij aan Variety dat het zijn wens om Amy te laten portretteren door de juiste mensen op de manier hoe zij in het echt was: 'the funny, brilliant, charming and horrible person that she was'. 

Releasedatum

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze opkomende biopic, waarvan de releasedatum nog niet bekend is. Als deze film mag tippen aan 'Reclaiming Amy' en 'Amy' zit er iets heel bijzonders aan te komen.

Amy

Reclaiming Amy

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store