MUZIEKNIEUWS

R&B legends Joe en Bobby V komen op 18 december naar AFAS Live

7 november
Goed nieuws voor alle R&B lovers onder ons! De legendarische R&B-zanger Joe komt naar Nederland voor een exclusief optreden in AFAS Live in Amsterdam op 18 december 2023. Als support act neemt hij niemand minder dan Bobby V mee.

Joe

Joseph Lewis Thomas is een Amerikaanse R&B-zanger, songwriter en producent die door de jaren heen de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd. Met zijn soulvolle stem en tijdloze hits heeft hij talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen gedurende zijn indrukwekkende carrière.

Je kent hem vast van een van zijn romantische hits zoals "All the Things (Your Man Won't Do)", ''Let's Stay Home Tonight' en "I Wanna Know".  Toch niet bekend? Wij verfrissen graag je geheugen:

Support Act Bobby V

Naast Joe, kan je genieten van de nostalgische hits van Bobby V (voorheen Valentino). Denk aan R&B-classics als ''Slow Down'', ''Anonymous, Mrs. Officer'', ''Beep Beep'' en ''Pimpin All Over the World''. Naast eigen hits, heeft Bobby V ook veel samenwerkingen op zijn naam staan met onder andere Ludacris, Gucci Mane, Future, Meek Mill, Nicki Minaj, Lil' Wayne, K. Michelle, Timbaland en nog veel meer.

Joe & Bobby V op 18 december in AFAS Live

Dit is een optreden dat je niet wilt missen! Dus zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt en laat jezelf onderdompelen in de soulvolle klanken van Joe.

Ticketverkoop is geopend via de site van Bon Bon Entertainment

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store