Deze actie is verlopen

ACTIE

Win: tickets voor PJ Morton, Tribute To Fugees en de LP van Young Gun Silver Fox

21 oktober
Van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober kun je niet alleen je stem uitbrengen voor de Sublime Top 1000, maar delen wij ook mooie prijzen uit bij Sublime!

Van een exclusieve LP van Young Gun Silver Fox tot concerttickets voor Tribute To The Fugees en PJ Morton. Welke prijs zou jij wel binnen willen slepen? Let goed op: in elk Sublime programma maak je kans op een andere prijs. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Young Gun Silver Fox – Ticket To Shangri-La

Het Britse duo Andy Platts en Shawn Lee maken een comeback met dit gloednieuwe album. De single West Side Jet verscheen al eerder en zette al de toon voor het album. De titel geeft het al aan: als luisteraar wordt je meegenomen op een muzikale reis naar Shangri-La. En zeg nou zelf: dat is toch precies wat je nodig hebt in deze herfstachtige tijd.

Luister de Sublime Ochtendshow

Zet je radio aan tussen 06:00 - 10:00 om te horen hoe jij deze nieuwe release binnen kan slepen. Wil je alvast in de stemming komen? Klik dan op de play-button hieronder.

Young Gun Silver Fox - Rolling Back

Tribute To The Fugees

Na de succesvolle eerste editie van 'Tribute To A Tribe Called Quest' in het Concertgebouw, komen we dit jaar met een nieuwe editie. Zo organiseren we op 29 november samen met het Concertgebouw, Legacy Of Music en BRAL podcast een nieuwe Tribute avond, en deze staat helemaal in het teken van The Fugees! Dat belooft een avond vol goede muziek, gebracht door artiesten als Pete Philly, Kris Berry, The Cool Quest, Re:Freshed Orchestra en nog veel meer.

De Sublime Middagshow en Johnny's Friday

Luister naar een van deze shows tussen 16:00 - 19:00 en kom erachter hoe jij deze tickets binnensleept.

PJ Morton in de Melkweg

PJ Morton, ook wel bekend als een van de toetsenisten van Maroon 5, maar dat is niet alles. Zijn allereerste EP 'Following My First Mind' bracht deze artiest uit in 2012, waarna zijn album 'Gumbo' in 2017 volgde. Voor dat laatste album ontving PJ Morton 2 Grammy Awards, en plaatste zich daarmee in hetzelfde rijtje als Bill Withers en Otis Redding.

Luister The Sublime Experience

Goed nieuws voor de fans onder ons: in november staat hij in de Melkweg met zijn 'Watch The Sun' tour. Wil jij hierbij zijn? Het enige wat je moet doen is heerlijk genieten van The Sublime Experience, van maandag t/m donderdag tussen 21:00 - 00:00. Daar vertelt Francis Broekhuijsen hoe jij kansmaakt.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store