MUZIEKNIEUWS

Breng jouw stem uit voor de Sublime Top 1000

13 oktober
De lijst met de allerbeste funk, soul en jazz komt er weer aan! En je kunt weer stemmen van vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 27 oktober om de Sublime Top 1000 met alle andere fans en luisteraars van Sublime samen te stellen.

Welke artiesten en bands met hun beste nummers mogen echt niet ontbreken in de lijst met de 1000 beste funk, soul en jazz platen ooit gemaakt? Ben je meer een liefhebber van de muziek uit de 70's, 90's of 00's? Moeten nieuwe artiesten de lijst betreden? Of juist de legends van weleer waar we gelijk denken aan Prince, Bill Withers of Earth, Wind & Fire? Keuzes, keuzes, maar jouw stem heeft gelijk invloed op de lijst. Wat was ook alweer de top 5 van vorig jaar?

Dit was de top 5 van 2022

Vorig jaar werden door jullie als luisteraars de volgende 5 platen gekozen tot de allerbeste Sublime nummers van 2022.

Op 5 stond Otis Redding met (Sitting On) The Dock Of The Bay, Op 4 kwamen de Temptations met Papa Was A Rolling Stone. Nummer 3 was voor Earth Wind & Fire met September, nummer 2 voor Silk Sonic met Leave The Door Open en de absolute nummer 1 was Marvin Gaye met What's Going On.  Wil je inspiratie opdoen? Check dan de rest van Sublime Top 1000 van 2022.

Stem nu voor de Sublime Top 1000

Wat zijn de beste tracks die je dit jaar gaat horen? Dat bepaal jij dus mede mee! Stem hier en zorg dat we weer de allerfijnste en allerbeste Sublime Top 1000 samenstellen. Dus wacht niet langer en stem op jouw favoriete artiesten en nummers. De Sublime Top 1000 hoor je van vrijdag 3 november t/m vrijdag 10 november op Sublime.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store