MUZIEKNIEUWS

Luister nu Snoop Dogg's nieuwste release via de Sublime Selection playlist!

17 juni
Elke week voegen we in de Sublime Selection playlist nieuwe muziek toe. Zo ontdek je de nieuwste funk, soul & jazz releases. Oftewel: the most perfect start of your weekend! Deze week hebben we onder andere nieuwe muziek van Snoop Dogg in de aanbieding.

Snoop Dogg pakt alweer meer dan dertig jaar uit met zijn geweldige platen. Natuurlijk vooral metrapp, maar hij laat zien van nog veel meer markten en genres thuis te zijn. Zo heeft hij zijn reggaekant laten zien als Snoop Lion en ging hij als DJ Snoopedelic als DJ aan de slag.

Snoop Dogg’s nieuwste muziek

In zijn nieuwste nummer werkt hij samen met Raphael Saadiq en Miguel. In Everybody Watching brengt hij een lekker oldschool nummer dat je meeneemt naar de zomervibe van de jaren zestig, maar dan met een moderne twist. Hij heeft dit nummer geschreven en je hoort hem zelf niet. Andere artiesten in de nieuwe Sublime Selection zijn Club Des Belugas & Ian Mackenzie en Kraak & Smaak met HIGH HØØPS. Wil je daarna nog meer lekkere muziek? Je kunt altijd en overal Sublime luisteren. Let’s get it on!

Sublime Selection Playlist

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store