MUZIEKNIEUWS

Eindejaarsprogrammering Sublime

30 november
De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Terwijl vanaf 6 december de muziek langzaam in het teken komt te staan van kerst, komen er vanaf maandag 18 december een aantal wijzigingen in de programmering van Sublime. Welke dit zijn, leggen we uit in dit artikel.

Weekdagen op Sublime (maandag t/m vrijdag):

De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen blijft dagelijks te horen en brengt entertainment, nieuws en muziek om de dag goed te beginnen. Helaas nemen we in de laatste weken van december afscheid van De Sublime Middagshow met Angelique & One'sy en Johnny’s Friday met John Williams. 

Samen, op donderdag 14 december, zorgen Angelique & One'sy voor een spetterende afsluiting van De Middagshow. Verwacht een stroom van onvergetelijke hoogtepunten en natuurlijk, de vertrouwde 'Say What?'. Afscheid nemen is nooit makkelijk, maar het belooft een uitzending te worden doordrenkt met de energie en het enthousiasme dat je gewend bent van beide dames.

En John Williams neemt afscheid met een mix van nostalgie en dankbaarheid van Johnny's Friday, de ultieme weekendstarter. Zijn laatste uitzending belooft een funky afsluiter te worden, doordrenkt met Johnny's kenmerkende stijl en de tracks die jouw vrijdag altijd vulde met de perfecte hiphop, funk, soul, en r&b. 

Het Sublime Weekend (vrijdagavond t/m zondag)

Wat betreft de weekenden: news update! Alle weekendprogramma's worden nu gebundeld. Candy’s World en Dutch Jazz blijven nog op de vertrouwde uren te horen. Terwijl we afscheid nemen van The Sublime Weekendmix, zijn we druk met het ontwikkelen van de aangepaste weekendprogrammering. Bereid je voor op een combi van funk, soul en jazz die je weekend geweldig maken!

Soulvolle afsluiting

Te midden van deze veranderingen maken we ons vanaf 6 december op voor de kerst. Vanaf 18 december omarmen we de feestdagen, van soulvolle kerstklassiekers tot feestelijke nieuwe releases, alles staat klaar om je in de juiste stemming te brengen.

Vergeet niet om 14 december in je agenda te zetten. Dit is de laatste kans om samen met Angelique & One’sy, op donderdag de 14e, de middag op te fleuren met De Middagshow. Met John geniet je tijdens zijn laatste show met de bekende klanken in Johnny’s Friday. We waarderen deze laatste momenten met jullie, onze gewaardeerde luisteraars. Dank voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. 

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store