MUZIEKNIEUWS

Dit is de line-up van Classic Hiphop: Tribute To Missy Elliott

24 augustus
In De Sublime Middagshow met One'sy Muller is zojuist de line-up bekendgemaakt van Classic Hiphop: Tribute To Missy Elliott op 8 november in Het Concertgebouw. En deze nieuwe editie belooft extra bijzonder te worden met een all-female line-up!

Classic Hiphop: Tribute To Missy Elliott

Op woensdag 8 november vindt de vijfde editie van Classic Hiphop plaats in Het Concertgebouw. Dit keer staat Missy Elliott centraal. Een van de eerste vrouwelijke rappers die de wereld van hiphop veranderde met haar grensverleggende geluid en innovatieve stijl en wordt gezien als een absolute pionier binnen de hiphop. Tijdens het concert wordt ze geëerd door acht vrouwelijke Nederlandse hiphop- en soulartiesten: Pink Oculus, MC Melodee, Giovanca, I Am Aisha, Sarah Jane, Ella John, Gin Dutch en Sharon Doorson. Verwacht hits als Work It, Get Ur Freak On en Lose Control. Koop alvast je tickets voor deze bijzondere avond via de site van Het Concertgebouw. 

All-female line-up

Pink Oculus, MC Melodee en Giovanca waren betrokken bij eerdere edities zoals Tribute To Lauryn Hill en Tribute To A Tribe Called Quest van Classic Hiphop in Het Concertgebouw. Samen met I Am Aisha, Sarah Jane, Ella John, Gin Dutch en Sharon Doorson vormen zij de ijzersterke ‘all female line-up’ die samen een eerbetoon aan Missy Elliott zullen brengen onder leiding van het Re:Freshed Orchestra. Deze nieuwe editie vindt plaats op 8 november, precies 25 jaar na het verschijnen van haar debuutalbum Supa Dupa Fly en in het jaar dat hiphop 50 jaar bestaat.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store